Zatvori

OBILJEŽAVANJE MEĐUNARODNOG DANA BORBE PROTIV NASILJA NAD ŽENAMA

Dana 25. 11. 2021. godine članovi Županijskog tima za borbu protiv nasilja nad ženama obilježili su Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama te su građanima podijeljen informativne i edukativne brošure i letci u svrhu podizanja svijesti o problematici nasilja.

Obilježavanju su prisustvovali i predstavnici medija kojima se obratio Siniša Česi, predsjednik Županijskog tima, naglašavajući problem nasilja, potrebu prijavljivanja radi pomoći žrtvama, kao i problem velike tamne brojke. Podršku su dali i Josip Križanić, predsjednik Županijske skupštine i Ljubica Božić, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje.

 

Članovi Županijskog tima za borbu protiv nasilja nad ženama su i djelatnice Centra za socijalnu skrb Ivanec, Ines Novačko i Anja Šaško, diplomirane socijalne radnice, koje pozivaju žrtve nasilja da se jave u Centar za socijalnu skrb Ivanec, a mogu se javiti i na broj 112 ili 116 006 gdje u vremenu od 0 – 24 sata mogu dobiti pomoć.

Hit Enter
Veličina slova
Kontrast